narve gilje nordås
Nordås langt bak i Doha: – Taktisk ikke spesielt bra
Narve Gilje Nordås (25) fikk trøbbel i Diamond League-stevnet i qatarske Doha. Brian Komen fra Kenya vant.
Narve Gilje Nordås ut mot NRK-kommentator: – Det er vel en grunn til at det er krig i verden
Etter seieren på 1500 meter i Spania reagerte jærbuen på kommentarene fra NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt.
Nordås og Svela tok EM-kravet i Spania – svarte om forholdet til Gjert Ingebrigtsen
Narve Gilje Nordås gikk seirende ut av 1500-meteren i spanske Huelva, mens Per Svela løp inn til 4.-plass på 5000-meteren. Tidene sikret begge plass i EM.
Nordås møter Filip Ingebrigtsen i Spania
Narve Gilje Nordås (26) endrer planene og skal opp mot blant andre Filip Ingebrigtsen (30) i tirsdagens friidrettsstevne i spanske Huelva.
Nordås ordknapp etter tiltalen mot Gjert Ingebrigtsen
Narve Gilje Nordås (25) ønsker ikke å kommentere politiets tiltale mot treneren Gjert Ingebrigtsen.
Narve Gilje Nordås: – Vil ikke selge sjela
Livet til Narve Gilje Nordås ble snudd på hodet i løpet av fjorårssesongen.
Narve Gilje Nordås om angstmarerittet: Frykter turene til butikken
Løperesset fra Jæren liker seg best unna folk og hater småprat.
VM-nedtur: Gjert Ingebrigtsen refser løpsstrategien til Narve Gilje Nordås
Den skuffende femteplassen i VM-finalen på 1500 meter får suksesstreneren til å reagere.
Nordås med kraftsalve etter VM-nedtur: – Hasardiøst
Narve Gilje Nordås ble bare nummer fem på søndagens 1500-meterfinale i innendørs-VM. Etterpå langet han ut mot arrangøren.
Nordås enkelt til VM-finale: – Helt etter læreboka
Narve Gilje Nordås gjorde jobben i forsøksheatet og booket plass i søndagens finale på 1500 meter i innendørs-VM i Glasgow.